God Jul och Gott Nytt År!

Skidvänner.

Att sammanfatta ett år med Piteå Elit låter sig knappast göra då det oavbrutet inträffar stor och mindre stora händelser som mest hela tiden. Men om jag ska nämna två händelser bland många och det vore tjänstefel  att inte börja med Charlottes fyra OS medaljer. Det låter osannolikt när man säger det men det är ju sant – facit finns.  I klubben gläds vi över hennes framgångar då vi vet, och ser hur hårt, målmedvetet och metodiskt  Charlotte arbetar för att nå sina högt uppsatta mål.  Ett fantastiskt OS av en enastående idrottskvinna.

Den andra händelse sker under SM i Skellefteå.  Under den veckan visar Piteå Elit upp sin bredd. Klubben vinner ALLA lagguld på dam och herrsidan i de individuella distanser. Det värmer en ordförandes hjärta då jag tror mig veta den prestationen är omöjlig utan en klubb där alla, vallateam, ledare, tränar styrelse, arbetar hårt för att erbjuda åkarna den bästa av miljö för att prestera i.  Vi lyfter faktiskt på hatten för oss själva, klappar oss på axeln och säger – bra gjort!

På tal om alla. Tack till er alla som följer oss på facebook och åkarnas egna sidor på social medier. Utan er vore det tomt. Tack till alla våra samarbetspartners som gör alla aktiviteter i klubben möjliga. Utan er vore det tufft och vilovar fortsätta att arbetar på att stärk vårt samarbete.

Til sis, säsongen 2018/2019 är bara i sin linda och våra åkare har gjort ett antal tävlingar och redan visat framfötterna och fler framfötter lär det bli så häng med oss i TV rutan, på webben och andra media.

Så från oss till er alla God Jul!