God Jul och Gott Nytt År!

Skidvänner.

Julen är i antågande och med den allt som följer med. Julgran, julmat, olika juldrycker och kanske ett besök på julottan. Om man frågar vad de flesta önskar sig till jul så är tid. Tid att umgås med familj, släkt och vänner. Tid att prata klart, spela spel, långa fikapauser och sovmornar. 

Så från oss i Piteå Elit hoppas vi att ni unnar er det, tid, och att ni i ert jul och nyårsprogram planerar in en energiboost eller två. En sådan är kanske är en skidtur om dagen om ni bor så till att det finns skidspår. Den andra skulle kunna vara att koma och titta på Skandinaviska Cupen som kommer att genomföras ute på Lindbäcksstadion under Trettonhelgen. Vi i Piteå Elit ställer upp mangrant och är på plats. Kom och hälsa på oss och heja på våra skidåkare som under de dagarna gör ett av sina få framträdanden på hemmaplan. Tro mig dom längtar efter att med nummerlapp på brösten visa upp sig för sin hemmapubliken. Varmt välkomna!

Ps: vi spar nyårslöften och förhoppningar inför 2018 till senare men, vi vill passa på att tacka era alla som i stort och smått stöttar Piteå Elit och gör vår det möjligt för oss att hjälpa våra åkare att nå sina mål – tack.

God jul och Gott nytt år från oss alla i Piteå Elit.